24 & 25 januari 2019: 10u-20u

Flanders Expo Gent, hal 3

The rough texture of the canvas has been plied over via broad coarse bristle brushes for an impasto feel. The marks have been pasted on in different directions, creating https://www.levitradosageus24.com/ viagra brand online energy and movement to the painting, which I find appealing.

"Internet kan veel, maar mensen zoeken persoonlijk contact en willen geïnspireerd worden. Op een compacte oppervlakte veel aanbieders ontmoeten blijft een troef. Bezoekers krijgen een overzicht van innovaties en technologie in hun vakgebied. Dat is de kracht van elke vakbeurs.”
Sabine Geldermann – Drupa Duitsland
“Een specialist moet in gespecialiseerd gereedschap investeren wil hij of zij een feilloos tegelwerk afleveren. Bovendien gaat kwaliteitsgereedschap veel langer mee en betaalt het op termijn zichzelf terug.”
James De Smet – Tegelzetter Kampioen van België 2015
“Keramische platen in XXL-formaten, amper 6 dik en die fungeren als tegel, keukenblad, douchevloer, gevelbekleding etc. Wij denken dat architecten, bouwheren en tegelplaatsers (mits de nodige begeleiding) hier het komende jaar helemaal zullen voor gaan.”
Hendrik Pelgroms – Gavra Geel
“De keramische industrie ontwikkelt continu nieuwe producten, dus moeten wij in de natuursteenbranche precies hetzelfde doen. Maar met een aangepaste marktpositionering en dito marketingaanpak.”
Herwig Callewier – Beltrami
“Dat de sterke groei die kwartscomposiet in de voorbije jaren ooit stopt, lijkt me niet meer dan normaal. Wat niet wegneemt dat er nog heel wat groeimogelijkheden zijn!”
Joris Mertens – Cosentino Belgium
“Klanten willen ontzorgd worden en die trend zal zich alleen maar doorzetten. Men kiest voor het gemak van één aanspreekpunt. Zij dienen enkel nog keuzes te maken.”
Johan Rosmalen – Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Geffen (NL)
“In de mate van het mogelijke en indien de klant daar het budget voor heeft, zijn natuursteen en hout twee materialen waarvoor ik een bijzondere voorkeur heb.”
Architect Gilles Frankignoulle
“Er zijn nu keramische tegels die zo groot zijn als de grootste natuursteenplaten. En dan is er ook nog de inkjet-technologie waardoor je zelfs afwerkingen krijgt die je niet of althans niet makkelijk in echte houten vloeren vindt.”
Kurt Dheedene – Westvlaams Tegelhuis
“Technische fiches van Febenat zijn ervaringsdocumenten met raadgevingen, gebaseerd op de kennis van de federatieleden. Opdat professionele gebruikers en hun particuliere klanten te allen tijde de juiste natuursteen voor de juiste toepassing zouden kiezen. En die garantie hebben ze enkel indien men zich vooraf voldoende informeert.”
Geert Legein - Febenat
”Keramische tegels veroveren definitief hun plaats als bestratingsmateriaal voor tuinen en parken. Maar om een tuin compleet te maken, is vaak meer nodig dan alleen maar tegels. Veeleisende klanten willen hetzelfde materiaal ook toepassen op andere tuinelementen zoals een trap, stapelmuurtje, vijver of zwembad.”
Marcel Verdickt – Michel Oprey & Beisterveld