24 & 25 januari 2019: 10u-20u

Flanders Expo Gent, hal 3

The rough texture of the canvas has been plied over via broad coarse bristle brushes for an impasto feel. The marks have been pasted on in different directions, creating https://www.levitradosageus24.com/ viagra brand online energy and movement to the painting, which I find appealing.

Akemi Benelux is verdeler van AKEMI producten voor de Benelux. U kan bij ons terecht voor polyester-, epoxy-, polymeer- en speciaallijmen, siliconen en verankeringssystemen. Hiernaast hebben we een uitgebreid gamma aan kwalitatieve onderhoudsproducten voor natuursteen, cementtegels, beton, quartz-composiet, terracotta en keramiek.

BEMARMI is een natuursteenbedrijf uit Harelbeke, actief als groothandel platen voor de verwerkingsindustrie én actief als producent van de betere natuursteentegel.

BUZON op vijzeltechnologie gebaseerde vloerdragers (terrasverhogers) worden geproduceerd uit gerecyclede polypropyleen. De vloerdragers zijn in hoogte verstelbaar en door het stelmechanisme is een snelle, efficiënte installatie mogelijk.

In de sector van de natuursteenbewerking heeft Grubau eigenlijk geen voorstelling meer nodig. Het bedrijf werd opgericht in 1979 als eenmanszaak en geeft vandaag als marktleider de toon aan in België. Een team van medewerkers onder leiding van Johan Rigole en Martine Margodt geeft continu het beste van zichzelf om elke dag opnieuw die reputatie waar te maken.

Pieterman Glastechniek – Steentechniek is een internationale handelsonderneming met een uitgebreid productenpallet, waarbij vlakglas en natuursteen centraal staan.

RG Bouwmachines werd opgericht door Richard Vergauwen, van het familiebedrijf RG Tegelfabriek dat zich al 64 jaar toelegt op de distributie van exclusieve muur- en vloertegels. Vanuit zijn eigen ervaring en de vele contacten met plaatsers, voelde Richard Vergauwen een sterke behoefte aan een ‘professionele partner’. Een partner die kant en klare oplossingen biedt voor de uiteenlopende probleempunten waarmee plaatsers regelmatig kampen.

RUBI is als uitvinder van de hydraulische tegelsnijder (1951) wereldwijd 'het merk' geworden voor tegel snij- en zaagsystemen en tegelgereedschappen. Dit door o.a. het RUBI technologiecentrum, waar een multi-disciplinair team van onderzoekers en technici voortdurend bezig zijn met innovatie en verbetering. Hierdoor zijn er steeds nieuwere en betere producten beschikbaar voor de professional.

Solidor heeft van bij de oprichting een duidelijke visie en missie ontwikkeld: het streven naar een buitengewoon hoog en constant kwaliteitsniveau in rubber en kunststof producten en diensten voor zijn klanten. Dit doel willen we bereiken door blijvend te investeren in een state-of-the-art machinepark, in eigen onderzoek en ontwikkeling en door met oplossingen voor de dag te komen die beantwoorden aan alle huidige en toekomstige noden van de markt.